Korjausompelu

Ompelimossa tehdään mittatilaustöiden lisäksi hää- ja juhlapukujen korjausompelua. Erikoisemmatkin morsiuspukujen ja juhlapukujen muokkaukset ja muodistukset onnistuu. Myös -vanhasta uutta- muodistus on tuttua.

Laitathan korjaustiedustelun etukäteen minulle sähköpostilla, puhelimitse tai facebooksivun kautta viestillä. Liitä mukaan kuva puvustasi tai tieto merkistä ja mallista. Korjaan ainostaan puhtaita pukuja, joten käytäthän käytetyn pukusi pesulassa!

Hääpuvut olisi hyvä tuoda korjattavaksi viim. 1,5-2kk ennen hääpäivää ja varsinkin kesäsesonkiajalle korjaussovitusajat kannattaa varata todella ajoissa. Korjaussovituksen yhteydessä sovimme viimeisen sovituksen ja noudon sitten lähemmäksi hääpäivää, aina tilanteen mukaan.

Voit tuoda myös arkivaatteita korjaukseen ihan lahkeenlyhennyksestä vetoketjun vaihtoon, ajan salliessa teen myös kaikkea muuta korjausompelua.

Muut työt

Pääasiassa keskityn hää- ja juhlapukeutumiseen mutta ompelukokemukseni ei rajoitu pelkästään vaatetukseen eli kaikenlaista muutakin voin tehdä aikataulujen salliessa. Olen tehnyt mm. koirien tukivaljaita, ortooseja, laukkuja, suuria mainoskankaita/pressuja, merkkien ompelua, nahkatöitä jne.. Jos et löydä haluamasi palvelun tietoa sivuilta, otathan yhteyttä ja kysyt lisää. Myös hinta-arvioita saa rohkeasti kysyä eri töistä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä haluamasi palvelukokonaisuus. Huomaathan että palvelut ainoastaan ajanvarauksella, olen paikalla sopimuksen mukaan.

TIILIRUUKINKATU 12
33200 TAMPERE