Mittatilaustyöt

Valmistan mittatilaustyönä hää- ja juhlapukuja haastavillekin vartaloille, jotta jokainen löytäisi omat parhaat puolensa ja loistonsa! Hää- ja juhlapukuliikkeessä työskenneltyäni useamman vuoden erityisesti juhlavaatetus ja hääpuvut ovat vahvaa osaamisalaani. Suunnittelen, mitoitan ja kaavoitan vaatteen aina alusta asti asiakkaan omilla mitoilla ja toiveiden mukaisesti, jolloin vaatteesta tulee istuva ja mukava pitää. Pääset sovitusvaiheissa itse vaikuttamaan paljon lopputulokseen. Teen myös arkivaatteita mutta olen erikoistunut juhlapukeutumiseen.

Puvun tilaaminen lähtee liikkeelle asiakkaan yhteydenotosta esimerkiksi sähköpostitse. Viestiin on hyvä liittää esimerkkikuvia, ja kertoa, minkä tyylistä pukua on hakemassa; mitä erityisesti haluat pukuun ja mistä et pidä? Tämän perusteella saat alustavan hinta-arvion puvulle sekä voimme sopia tarkemman suunnittelutapaamisen.

Suunnittelukäynti on aina maksuton. Suunnittelukäynnillä suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä toiveiden mukaisen puvun. Piirrän luonnoksen, valitsemme materiaalit kangasnäytteistä ja sovimme aikataulun puvun valmistukselle. Lasken puvulle tarkan hinnan materiaaleineen, jonka jälkeen asiakas voi tarvittaessa vielä harkita tilausta. Tilauksen vahvistusvaiheessa puvusta maksetaan 30-50%.

Muut työt

Pääasiassa keskityn hää- ja juhlapukeutumiseen mutta ompelukokemukseni ei rajoitu pelkästään vaatetukseen eli kaikenlaista muutakin voin tehdä aikataulujen salliessa. Olen tehnyt mm. koirien tukivaljaita, ortooseja, laukkuja, suuria mainoskankaita/pressuja, merkkien ompelua, nahkatöitä jne.. Jos et löydä haluamasi palvelun tietoa sivuilta, otathan yhteyttä ja kysyt lisää. Myös hinta-arvioita saa rohkeasti kysyä eri töistä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä haluamasi palvelukokonaisuus. Huomaathan että palvelut ainoastaan ajanvarauksella, olen paikalla sopimuksen mukaan.

TIILIRUUKINKATU 12
33200 TAMPERE