Palvelut

Mittatilaustyöt

Valmistan mittatilaustyönä sinulle sopivan ja istuvan vaatteen, myös vaativallekin vartalolle. Hää- ja juhlapukuliikkeessä työskenneltyäni useamman vuoden erityisesti juhlavaatetus ja hääpuvut ovat vahvaa osaamisalaani. Suunnittelen, mitoitan ja kaavoitan vaatteen aina alusta asti asiakkaan henkilökohtaisilla mitoilla ja toiveidesi mukaisesti, jolloin vaatteesta tulee istuva ja mukava pitää. Työni teen aina asiakaslähtöisesti ja joustavasti.

Korjausompelu

Meillä tehdään erikoisemmatkin morsiuspukujen ja juhlapukujen muokkauset ja muodistukset. Myös -vanhasta uutta- muodistus on tuttua. Voit tuoda myös arkivaatteita korjaukseen ihan lahkeenlyhennyksestä vetoketjun vaihtoon. Korjaukset laadukkaasti, siististi ja ennenkaikkea nopeasti!

Muut työt

Ompelen sekä yksityisille asiakkaille, että yrityksille. Ompelutaitoni ei rajoitu pelkästään vaatetukseen ja sisustukseen eli kaikenlaista muutakin voin tehdä, paksummillekin materiaaleille meiltä löytyy koneet. Olen tehnyt mm. koirien tukivaljaita, ortooseja, laukkuja, suuria mainoskankaita/pressuja, merkkien ompelua, nahkatöitä jne.. Toimin tiiviissä yhteistyössä ja samoissa tiloissa vaatetusalan ammattilaisena pitkään toimineen vaatturi Anne Äikkään kanssa. Järjestely mahdollistaa suuremmatkin tilaukset. Jos et löydä haluamasi palvelun tietoa sivuilta, otathan yhteyttä ja kysyt lisää. Myös hinta-arvioita saa rohkeasti kysyä eri töistä.

Teen myös kotikäyntejä, jos et pääse/ehdi tulemaan työtiloihini Pyynikille. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tule käymään ja ota ideasi mukaan, niin suunnitellaan yhdessä haluamasi vaate/palvelukokonaisuus.

Ompelimo Tampere 2